Over mij

Hoi, ik ben Wilma en bij vlagen hou ik al mijn hele leven een dagboek bij. In 2009 ben ik begonnen met schrijven over mijn leven. Verhalen over wat mij bezighoud en hoe ik in het leven sta  Leuke verhalen, maar ik deed er niets mee, tot ik tijdens een wandeltocht iemand tegenkwam die mijn verhalen wilde  publiceren op zijn website  www.kroondomein.com.  Zo ontstond Wilma’s woordenspel.

Een jaar later ben ik gaan schrijven over mijn werk als zorgcoordinator/verpleegkundige op een screeningsunit voor dementerenden. Er gebeurde daar elke dag wel iets wonderlijks en toen één van de clienten tegen mij zei dat zij, als ze goed kon schrijven, de anekdotes op papier zou zetten, besloot ik dat zelf te gaan doen. Zo creëerde ik een respectvol kijkje in “andermans keuken”. Nog steeds schrijf ik de op wat ik meemaak in mijn werk, nu als Verzorgende IG in een verpleeghuis op een afdeling waar mensen verblijven met niet aangeboren hersenletsel.

De eerste dertig verhalen zijn gebundeld in het boek:
“In de war”, ISBN 978-94-90537-21-0,  is te bestellen  bij http://www.in-outbooks.nl 

Over mijn kleinkinderen schrijf ik ook, maar op een ander blog:                  http://www.mijnkleinkinderen.wordpress.com

Op http://www.bloggertje.nl heb ik twee blogs gehad: http://www.warboel.bloggertje.nl  en http://www.woordenspel.bloggertje.nl. Deze blogs heb ik ondergebracht in dit ene blog.

Behalve schrijven teken en schilder ik ook graag en speciaal voor deze creaties heb ik een pagina in het leven geroepen. Bezoek deze ook eens.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s