Het heeft nogal wat voeten in aarde.

Hij knapt weer op en doet zelf, met rollator, weer boodschappen bij de Jumbo. Om half elf gaat hij lopend, met diezelfde rollator, naar beneden voor een kopje koffie en ‘s middags om een uur of half drie voor een kopje thee.

man met rollator

Sinds een week of wat smeert hij ‘s morgens en ‘s avonds ook zijn eigen boterham weer. Die van zijn echtgenote smeren wij nog, maar misschien kan hij dat over een poosje ook weer oppakken.

Het is voor ons dan ook wat raadselachtig waarom hij om twaalf uur door één van ons naar het restaurant gebracht wil worden. Bovendien moet hij dan om half één ook weer door ons naar zijn appartement teruggebracht worden. Wat blijkt? Als hij met rollator naar het restaurant gaat mag hij deze niet bij zich houden. Net zoals alle andere restaurantbezoekers sinds de brandweer zich hiermee bemoeid heeft. Die rollator wordt dan voor hem weggezet, waardoor hij na de maaltijd moet wachten tot iemand deze even bij hem terugzet. Laat hij dat nu niet willen, want dat duurt veel te lang.

Tja…………………………………….??

Advertisements

2 thoughts on “Het heeft nogal wat voeten in aarde.

  1. Wat ik nu niet begrijp, de brandweer vind het dus niet veilig om de rollators in de buurt te hebben voor het geval er wat gebeurd. Maar als er wat gebeurd, hoe moeten de oudjes dan wegkomen? op onze schouders. of moeten we dan alsnog de rollator ophalen en ze dan in veiligheid brengen. Leuke regels, maar vaak wordt er niet helder nagedacht of mag je zelf met een oplossing komen voor een probleem, waarvan het een probleem is gemaakt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s